Onze werkwijze

tuinaanleg4u.nl zorgt voor een professionele aanleg

In eerste instantie wordt er een afspraak gemaakt. In dit eerste overigens geheel
vrijblijvend gesprek, wordt uitgelegd wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Indien u besluit een ontwerp te laten maken, wordt gekeken naar wat de mogelijkheden en haalbaarheid voor uw tuin zijn.

Na dit gesprek worden de maten van de tuin opgenomen, foto- en eventueel filmmateriaal gemaakt, waarna wij met behulp van de gemaakte aantekeningen voor u aan het werk gaan.


Er wordt voor u een schetsontwerp gemaakt van normaliter schaal 1:50 of 1:100 met de daarin verwerkte door u aangegeven wensen. Er wordt een vervolgafspraak met u gemaakt waarin het project nogmaals word doorgelopen en besproken om tot een uiteindelijk ontwerp te komen inclusief offerte.

tuinaanleg ontwerp design van uw tuin dronten lelystad almere
Bij levering van alle benodigde materialen van de geaccepteerde offerte wordt een deel van de afgesproken ontwerpkosten in rekening gebracht. Bij algehele uitvoering vervallen deze ontwerpkosten. Er wordt in de meeste gevallen een voorschot gevraagd op de materialen. Wij wijzen er u op dat alleen wanneer anders is afgesproken de materialen eigendom blijven van tuinaanleg4u. Indien u toch om welke reden dan ook afziet van het ontwerp in dit stadium dan brengen wij de volledige ontwerpkosten in rekening. De kosten van het tuinontwerp zijn afhankelijk van de grootte van de tuin en de complexiteit ervan. In eerste instantie wordt er een mondelinge overeenkomst gesloten waarin exact aangegeven wordt tegen welk bedrag wij een ontwerp gaan maken. Indien van toepassing wordt dit hierna tevens schriftelijk bevestigd.


Wanneer wij het ontwerp voor u mogen uitvoeren wordt het project ingepland en streven wij om binnen de geplande tijd de tuin zoals afgesproken op te leveren. Enige tijd na oplevering worden de niet aangeslagen planten kosteloos vervangen en worden schoonheidsfoutjes in de tuin hersteld. Tevens wordt er dan gekeken of er nog verdere aan en/of opmerkingen betreffende de aanleg zijn waarvoor eventueel een oplossing moet worden gezocht.


Indien u geen gebruik maakt van ons ontwerp en u de ontwerpkosten heeft betaald wil dit niet wil zeggen dat u derden het ontwerp mag laten uitvoeren. Wij geven na het voldoen van de ontwerpkosten, de opdrachtgever (dat bent u), toestemming het ontwerp in eigen beheer uit te voeren. In alle andere gevallen dient u eerst contact met ons op te nemen. Blijkt dat derden ons ontwerp, of delen van ons ontwerp, uitvoeren, dan zullen wij conform onze handelsvoorwaarden de nodige maatregelen treffen.

 
 
"));